Translate

sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Eräjormailua 24h


Tuntuu että tästä eräjormaseikkailusta, kesästä ja syksystä on jo ikuisuus. On ollu aika mahottoman  tapahtumarikas syksy, josta toipumishen on menny koko lokakuu. Voipi sanoa että yhtä draamaa, mutta hyvin antoisaa.  Päätin erhän työrupeaman syyskuun lopussa, ja onki ollu opettelemista puolityhjän kalenterin kans elämishen. Niin villiltä ko se kuulostaaki, vasta nyt alan hahmottaa ,että Vapaapäivä tarkottaa sitä, että silloin ei tehhä mithän töihin liittyvää. Ja nyt ko mie alan päässä tähän vapauen ja puolityhjän kalenterin makhun, suoranainen laiskuus alkaa rapsuttaa somasti olkapäällä:)

 

Tämä alla esitelty syyskuun luksusloma Siettelön Karhakkamaassa oli yksi hienoimpia kokemuksia pitkhän aikhan, kaikessa yksinkertasuuessa ja rauhassa. Ja ehkäpä juuri siksi. Ihminen on siitä puolen villi, että se kovin helposti unohtaa, miten helppoa elämästä nauttiminen loppujen lopuksi on. Ko vain lakkaa höpertämästä tyhjää.


The Lista. Hyvin suunniteltu, puoliksi tehty.Mies harrastaa näitä, ja saa tuntea itsensä tärkeäksi.



Majapaikka. Mie olen tuo vihreä mytty.


Stara.


Pyykkinarulla rakennethan kotoisa olo.


Mies ja suunta. Nainen ja äärettömän huono suuntavaisto seuraavat perässä.


Taikapuu

Majapaikka


Kun Mies pohtii suuntia, mie saan miettiä omiani


Mies kulki kaukana edellä horisonttiin tähyillen, mie kompastelin okshin ja löysin hienoja juttuja maasta.


Jännittävää!


Ah ihania syksyn värejä!

Nyt maa ja taivas on valkoset, väriskaala valko-harmaa akselilla kautta horisontin. Lunta on maassa muutama sentti, taisi se talvi siis jo tulla. Vaikka en talvi-ihminen varsinaisesti olekhan, otan tavotheksi nauttia tästä hämyisästä ja hiljasesta vuodenajasta, ja kattaa vaikka tänne sisälle  talven ajaksi  semmonen värikattaus, että selviää!


4 kommenttia:

  1. ÄÄÄH!! Aivan ihana retki! OON NIIN KADE.Tuli ikävä lumetonta aika, kiitos siitä!

    VastaaPoista
  2. Jäi vielä kertomatta ihanin kohta retkestä: Nukuthin siis laavulla, taivas kattona. Oli pikku pakkanen, ja tähdet näky ensi kertaa koko syksynä. Siinä se oli soma nukahtaa nuotion äärellä tähtitaivasta katellen:)

    VastaaPoista
  3. Oli varmastiki huippu retki! :) Luonnossa liikkuminen on mitä mukavinta puuhaa, sullaki nuissa kuvissa hienoja ruskavärejä. Ja tähtitaivaski vielä..voi että :)

    VastaaPoista
  4. Tehdään tästä ihana talvi yhessä, ei anneta pimeyen kaataa meitä!

    VastaaPoista

Terve! Mitäpä sinulle kuuluu?