Translate

maanantai 11. marraskuuta 2013

Sommaa Hommaa!


Kiitos Cafe Soma kun olet nyt olemassa, yksi minun pienistä ja lukuisista haavheista on saanut täyttymyksen. Taas voin kertoa teille rakhat ihmiset,täällä maailman reunallaki on aivan mahollista olla elämhän tyytyväinen ja onnellinen.

Sinkkuelämä-sarja on muuten aika köpö, mutta mie olen aina fiilistelly sitä ko se Carrie kutvuttaa ympäri New Yorkia kiharapilvi hulmuten, korkkarit kopisten märkää asfaltia vasten... ja kirjottelee omia kolumneja ihan onnessans. Niin olen nyt vähä niinko se. Paitsi mulla on ohuet hiukset, ylikasvanu kampaus, vanha villatakki ja tennarit. Enkä mie kirjota sinkkuseksistä,ainakhan vielä. Mutta täälä mie istun, juon Lattea kansainvälisellä konhella valmistettuna ja nautin ympärillä hyörivistä ihmisistä-ja kirjotan ommaa blogia trendikhästi kahvilassa. Vähäkö siistiä.

Välillä samhan pöythän saattaa  pyörähtää tuttuja, joitten kans saapii jutustella kaikenlaista vessapaperimerkeistä avaruuthen. 

Ja on tosi mukava olla tämmösessä kansainvälisen tunnelman kahvilassa, jossa Kahvilanomistajatar huikkaa keittiihön "Huomenna pittää muistaa tilata fettaa!"

 

3 kommenttia:

  1. Hahhah :) Ihana Tiina <3 Fettaa pittää muistaa kyllä tilata, ko tuo noutotukko on niin kaukana ja pittää olla isot purkit eikä kaupan minit. Olit kyllä idyllisen näkönen asiakas siinä istuessasi koneen kans lattea juodessa. Carriepa hyvinkin! Oi että, saas nähä miten meän perjantain käy.. Oikein innolla ootan!

    VastaaPoista
  2. Minua kiinostaa että missäs tämmönen kahvila Soma on??!! Jospa vaikka sattus minunki kulukuväylilä lapissapäin olehman :)

    VastaaPoista

Terve! Mitäpä sinulle kuuluu?