Translate

torstai 14. marraskuuta 2013

Happy Housewives-Somaa Kotoilua!


 

 

 Siitä tulee kohta kaheksan vuotta, ko valmistuin Taideteollisesta korkeakoulusta vaatesuunnittelun linjalta taiteen kandiksi. Nykynen keskimmäinen oli silloin kahen kuukauen ikänen nyytti, esikoinen neljän vanha. Met asuimma neljästhän kahen asuttavassa kerrostalohuoneistossa Kalliossa, Linnunlaulun ja Linnanmäen kuphessa. Soli ihan soma kämppä ja somalla paikalla, mutta ei sitä sen aikasta arkielämää miksikhän nautinnoksi voinu sanoa. Keittiihön mahtu yksi kerralhan, toinen jos sinne änkes niin jäi jumhin. Ja se kauppareissu. Ei voi ylämäki tuntua raskhammalta ko Hakaniemen ympyrätalosta Kolmannelle Linjalle, vaunuja pukaten toisela käelä, kauppakasseja kantaen toisella, ja sillä kolmannella käellä jota ei ollu, vettää perässä kiukuttelevaa uhmaikästä. Hiki oli kauhea ennenko koti häämötti, mutta pahin oli vielä eessä.Vauvanvaunuja ei tietenkhän voinu jättää rappukäytävhän, vaan net piti repiä kyytiläisinens päivinens toistakymmentä rappusta ylös, enneko pääsi taistelemhan ittensä, tavaransa ja vaununsa hishin. Hissi oli niin pieni, että vaunut piti nostaa poikittain pysthön, ja lapsi roikku pää alaspäin koko matkan ylös. Se toinen lapsi oli johonki nurkhan survottu kauppakassien kans jos mahtu. Hyviä lapsia niistä on silti kaikesta huolimatta tullu. (Tämä kuopus on sitte ihan asia eriksens, semmonen ns. maaseutukokeilu. Tästä on tulokset nähtävissä sitte myöhemmin.)

Niin met pakkasimma laukut ja muutimma tänne pohjoshen, ja mie jätin kaiken sen taakse mitä olin vuosia opiskellu. Mie olin totaalisen kyllästynny koko vaatetusteollisuuthen, se tuntu aivan pöhköltä ja turhalta koko touhu. 

Mutta vuosien jälkhen pikkuhiljaa mulla alko kutkuttamhan, ja ajatus omasta mallistosta tuntua mahottoman hauskalta. Ja sattumalta samhan aikhan Kittilhän perustethin Cafe Soma, jonka pastellisävyt ja suloisen kodikas fiilis inspiroivat malliston suunnittelua-lopputuloksena on Happy Housewives- Somaa Kotoilua-essumallisto, jonka pienimuotoinen muotinäytös on huomenna-missäpä muuallakaan kuin - Cafe Somassa!


Somat essut valmistuvat osittain Ommel Alinan kätevissä käsissä:)


Sur-rur!Äänimaisemaa Ommel Alinassa


Soma sana.


Hartauella kerätty nappikokokoelma on saanut herätä Ruususen unestaan.


Surinaa Puljulandiassa, Essut levällään.





Somaa kotoilua! Tämä essu ehti lähteä lahjapakettiin ennen muotinäytöstä salaperäiselle "M":lle


 Soma kahvilanomistajatar Heli ja herkulliset kuppikakut.


Marina ja Heli malleina:)


Myös onnelliset kotirouvat voivat hurjistua joskus, ja silloin kannattaa pysytellä kaukana- Tupperwaren kestävät tuotteet käyvät tarvittaessa myös aseina!

 

Made In Puljulandia on tästä alkaen siis myös tuotemerkki, joka visuaalisesti kiteyttää minun senhetkisen sielunmaiseman. Tällä hetkellä Puljulandian kirkasta pakkasyötä tarkastelhan pastellisävysten, röyhelöreunaisten linssien läpi, ja otethan kaikki ilo irti Somasta Kotoilusta!


Tervetuloa Huomenna Cafe Somaan klo 18.30, jossa onnelliset "kotirouvat" Tiina ja Heli esittelevät Happy Housewives-mallistoa ja  Tupperware-tuotteita!

Muotinäytöksen jälkhen päivitän tänne lisää kuvia, ja sittenpä tätä kautta voi tehhä myös tilauksia:)


2 kommenttia:

Terve! Mitäpä sinulle kuuluu?